Αλλαγή ονόματος στους λογαριασμούς ΔΕΗ

dei_revma_metritesΟ λογαριασμός ρεύματος  εκδίδεται στο όνομα του πραγματικού χρήστη του ακινήτου για τους ευνόητους λόγους
Σε περίπτωση που μετακομίζεις σε ένα ηλεκτροδοτημένο ακίνητο, και σε αυτό εκδίδονται ήδη λογαριασμοί σε άλλο όνομα, πρέπει να υπογράψετε εκ νέου την λεγόμενη  Σύμβαση Προμήθειας Ρεύματος, ώστε οι λογαριασμοί να εκδίδονται στο όνομά σας.

Για την υπογραφή της νέας Σύμβασης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, καλώντας στο 11770 ή να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημά ΔΕΔΔΗΕ   έχοντας τα εξής:

  • έναν παλαιό λογαριασμό ρεύματος
  • την αστυνομική σας ταυτότητα
  • αποδεικτικό του ΑΦΜ σας ( με το εκκαθαριστικό εφορίας)
  • πρόσφατη Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ)/πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, αν έχει λήξει η ισχύς της προηγούμενης, σύμφωνα με τον Κανονισμό Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (ΚΕΗΕ).
  • επιπλέον, για σιγουριά σας θα χρειαστείτε και ένα αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακινήτου (έγγραφο Taxisnet) ή αντίγραφο του συμβολαίου ιδιοκτησίας.

Υπογράφοντας νέα σύμβαση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να πληρώσετε και ένα ποσό ως εγγύηση, το οποίο υπολογίζεται με βάση τα τετραγωνικά του ακινήτου και το είδος της παροχής.

Για να πληροφορηθείτε σχετικά με το αν απαιτείται να προσκομίσετε νέα  Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) , καθώς και το ποσό που πρέπει να πληρώσετε ως εγγύηση, καλέστε στον αριθμό που αναγράφεται στο λογαριασμό σας, στο πεδίο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, αναφέροντας τον Αριθμό Παροχής του ακινήτου ή το Λογαριασμό Συμβολαίου.

Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να γίνει και από εξουσιοδοτημένο από εσάς άτομο, έχοντας μαζί του επιπλέον:

  • επικυρωμένη εξουσιοδότηση
  • αστυνομική ταυτότητα

Σημειώνουμε ότι στην περίπτωση που στο ακίνητο έχει γίνει διακοπή ρεύματος από τον προηγούμενο κάτοχο της παροχής, ακολουθείται ομοίως η ίδια διαδικασία. 

Σχολιάστε και με το λογαριασμό σας του Facebook:

 

line
footer
Designed by Alekos Filippousis

Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin