Το «Αδύνατο ποδήλατο» που διπλώνει για να χωράει σε ένα σακίδιο.

impossible_folding_electric_bike

 

Τα συνηθισμένα ποδήλατα συνήθως είναι μεγάλα. Ακόμη και τα πιο μικρά «σπαστά» εξακολουθούν να είναι στο μέγεθος μιας βαλίτσας. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα συνήθως μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο αυτή την εξίσωση λόγω μπαταριών.

Γι “αυτό το αδύνατο  ποδήλατο στο Kickstarter τραβάει την προσοχή. Ζυγίζει μόλις 11 κιλά και, όταν είναι διπλωμένο , είναι μόλις 43,18 εκατοστά ψηλό. Μπορείτε να το μεταφέρεται σε ένα σακίδιο, που δεν χρειάζεται  να είναι και πολύ μεγάλο .

 

Το μυστικό αυτού του μικρού ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι κάποιες έξυπνες επινοήσεις σχεδιασμού. Όταν ξεδιπλώνεται,  μοιάζει με ένα τεράστιο ζευγάρι περίεργα γυαλιά, χάρη στον κυκλικό του  σχεδιασμό που σας το δείχνει όταν αυτό ανοίξει. Οι δυνατές μπαταρίες του επιτρέπουν στο ποδήλατο να φτάσει ταχύτητες έως και 12,4 μίλια/ώρα σε χρονικό διάστημα 45 λεπτών. Σε χαμηλότερες ταχύτητες, το εύρος του ξεπερνά τα 15,6 μίλια (29 χιλιόμετρα). Το «εργαλείο» είναι κατάλληλο και ιδανικό για τους χρήστες των αστικών συγκοινωνιών και όχι μόνο.
Το τελευταίο χιλιόμετρο θέλει προσοχή… Να έχετε φορτίσει καλά !

impossible_folding_electric_bike0

 

Έχει ήδη ξεπεράσει τα $ 48.500 η χρηματοδότηση του στόχου του. Οι υποδοχές για τη λευκή έκδοση του ποδηλάτου είναι ήδη sold out. Οι δημιουργοί σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τη χρηματοδότηση για να ολοκληρωθεί το έργο με ένα προσαρμοσμένο ηλεκτροκινητήρα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το ποδήλατο.

 

 

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο Αδύνατο ποδήλατο αφού: θα πρέπει να έχει καλή τιμή, μοντέρνο ντιζάιν, τέλεια φορητότητα. Αν οι δημιουργοί του μπορέσουν  να μας απαντήσουν στα μεγάλα ερωτήματα που πλανώνται (Υπάρχουν τα φρένα;) και να το παραδώσουν, όπως αναμενόταν, θα μπορούσε να καταλήξει ιδανική επιλογή για τα άτομα που αναζητούν έναν εύκολο τρόπο κίνησης  γύρω από την πόλη.

Φαίνονται πολλοί οι υποστηρικτές του που είναι πρόθυμοι να «παίξουν» αυτό το στοίχημα.

Περισσότερα…

Σχολιάστε και με το λογαριασμό σας του Facebook:

 

line
footer
Designed by Alekos Filippousis

Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin