“ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ”

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
elek-ellasΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα θεσμοθετείται ένας ετήσιος διαγωνισμός διάκρισης ελληνικών ηλεκτρολογικών προϊόντων, με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ».

Στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση της ποιότητος, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας που παρέχουν τα ηλεκτρολογικά προϊόντα που κατασκευάζονται στη χώρα μας.
Η διαδικασία προβλέπει κατ’ αρχήν τη διανομή φυλλαδίου παρουσίασης των προϊόντων, σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού και συνδέσμους ηλεκτρολόγων, όπου επαγγελματίες και καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τα προϊόντα.
Στη συνέχεια οι εταιρείες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, θα εκθέσουν τα προϊόντα τους σε κοινό περίπτερο στην έκθεση elec.tec 26-29 Φεβρουαρίου 2016, στο M.E.C. Παιανίας, όπου οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα αξιολόγησής τους.
Η τελετή απονομής διακρίσεων των ελληνικών προϊόντων θα γίνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου σε αίθουσα του M.E.C. Παιανίας, σε συνδυασμό με επίσημο δείπνο.

Αναζητείστε τα φυλλάδια, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και μπείτε αυτόματα σε κλήρωση για 20 συσκευασίες δώρων οι οποίες περιέχουν ηλεκτρολογικό υλικό αξίας 1.300€ η κάθε μια.

Η κλήρωση των δώρων θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της βράβευσης. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Εγκαταστάτη  στο facebook.com/psbbphy ενώ θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς και με e-mail. Τα δώρα είναι προσφορά των εταιρειών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό: Aliberti saCreli Hλεκτρικοί Πίνακες – Ηλεκτρολογικό ΥλικόGeyer Hellas A.E., Χαραλαμπίδης Α.Ε.,Fotka Electrical Installation Material, Coinakis, Kyba, Olympia Electronics, Matel, Polipan, Sivar, CTC ELECTRONICTS ELECTRIC.

Πηγή: Ο Εγκαταστάτης

Σχολιάστε και με το λογαριασμό σας του Facebook:

 

line
footer
Designed by Alekos Filippousis

Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin