Η εταιρεία μαςlogo new

Λίγα λόγια για εμάς

Με μακρόχρονη εμπειρία (από το 1984)  εμπνευστής των Mr. Electro υπήρξε ο Ηλεκτρολόγος αλλά και Ηλεκτρονικός Μιχάλης Μ. Ρίζος . Το 2000 συγκρότησε ένα δυνατό group  ειδικευμένων τεχνικών , που να μπορούσε να αντεπεξέλθει στις τότε απαιτήσεις της αγοράς  σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.

Σήμερα οι Mr Electro’s είναι πιο ανοδικοί , πιο κοντά στους πελάτες τους,  και πάντα έτοιμοι  να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ηλεκτρο… ανάγκη τους προκύψει .

Αυτό κατά τα λεγόμενα του εμπνευστή έγινε με «μια μαγική μίξη»  ατομικής επιχείρησης  και  εταιρικής πρακτικής. Με  αυστηρά επιλεγμένους ανθρώπους  κατάλληλα τοποθετημένους στον τομέα που θα μπορούσε ο καθένας τους να αποδώσει το ιδανικό αποτέλεσμα. Έτσι μπορούν ομαδικά αλλά και συλλογικά να  καλύψουν  όλο το φάσμα αναγκών σε ηλεκτρολογία, αλλά και της ηλεκτρονική εξέλιξη κατά το ζητούμενο.

Η εμπειρία και η δυναμική μας

Μιας τέτοιας μορφής ιδέα δεν θα μπορούσε να έχει ημερομηνία λήξης, αφού η εξέλιξη μας επαληθεύει στον τρόπο που έπρεπε να αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας,  και έτσι σταθήκαμε .

Σημερινός διάδοχος αυτής της ατομικής επιχείρησης ο κατά πολύ νεότερος (ο τότε βοηθός του)  Γιώργος Στεργιαρόπουλος που έδειξε με το παραπάνω  ικανός να αναλάβει την συνέχεια και διοίκηση των Mr. Electro.

Η εμπειρία του παλιού  και η δυναμική του νέου ,  μπόρεσε να  δώσει πολλούς μικρούς και μεγαλύτερους πελάτες,  μα όλους ευχαριστημένους από την πορεία του έργου τους αλλά και το τελικό αποτέλεσμα.

Αρχή  μας θα είναι πάντα η ασφάλεια η οικονομία και η αισθητική σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα εφαρμοσμένα ηλεκτρονικά κτηρίων καθώς και η συντήρηση αυτών.

 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να κερδίσουμε και εσάς

Στόχος μας να γίνουμε η απόλυτη λύση σε όλες τις ηλεκτρο ανάγκες ή και στην υλοποίηση των ιδεών σας .

Θα μας βρείτε παντού … με ένα τηλεφώνημα σας , ( e-mail ή ζωντανή επικοινωνία) προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας !

Μαζί μας :

Μπορείτε να διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα με νέα και τεχνολογία !

Και για 24ωρη τεχνική υποστήριξη  επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας !

Θα χαρούμε να μας καλέσετε …

 

 

line
footer
Designed by Alekos Filippousis

Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin