Η εταιρεία μαςlogo new

Λίγα λόγια για εμάς

Με μακρόχρονη εμπειρία (από το 1984)   ο εμπνευστής των Mr. Electro Μιχάλης Ρίζος έφτιαξε με  μεράκι πριν 16 χρόνια ένα δυνατό group  ειδικευμένων τεχνικών, που να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αγοράς  σε κατοικία ή επαγγελματικό χώρο.

 Η αρχή έγινε το 2000, αλλά σήμερα είμαστε ολοένα και πιο ανοδικοί , κοντά στους πελάτες μας,  και πάντα έτοιμοι  να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρο… ανάγκη τους.

Αυτό έγινε με μια μαγική μίξη  ατομικής επιχείρησης  και  εταιρικής πρακτικής,  που με  αυστηρά επιλεγμένους ανθρώπους ,  να μπορούμε συλλογικά να  καλύψουμε  όλο το φάσμα αναγκών σε ηλεκτρολογία, αλλά και της ηλεκτρονική εξέλιξη κατά το ζητούμενο.

Η εμπειρία και η δυναμική μας

Μιας τέτοιας μορφής ιδέα δεν θα μπορούσε να έχει ημερομηνία λήξης, αφού η εξέλιξη μας επαληθεύει στον τρόπο που έπρεπε να αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας,  και έτσι σταθήκαμε .

Σημερινός διάδοχος αυτής της ατομικής επιχείρησης ο κατά πολύ νεότερος Γιώργος Στεργιαρόπουλος που έδειξε με το παραπάνω  ικανός να αναλάβει την συνέχεια και διοίκηση των Mr. Electro και να εγγυηθεί για την συνέχεια της πορείας  τους.

Η εμπειρία του παλιού  και η δυναμική του νέου ,  μπόρεσε να μας δώσει πολλούς μικρούς και μεγάλους πελάτες,  μα όλους ευχαριστημένους από το αποτέλεσμα.

Αντικείμενο μας θα είναι πάντα οι ασφαλείς ηλεκτρικές εγκαταστάσεις , τα εφαρμοσμένα ηλεκτρονικά κτηρίων και η συντήρηση αυτών.

 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να κερδίσουμε και εσάς

Στόχος μας να γίνουμε η απόλυτη λύση σε όλες τις ηλεκτρο ανάγκες ή και στην υλοποίηση των ιδεών σας .

Θα μας βρείτε παντού … με ένα τηλεφώνημα σας , ( e-mail ή ζωντανή επικοινωνία) προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας !

Μαζί μας :

Μπορείτε να διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα με νέα και τεχνολογία !

Και για 24ωρη τεχνική υποστήριξη  επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας !

Θα χαρούμε να μας καλέσετε …

 

 

line
footer
Designed by Alekos Filippousis

Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin