• Οι Mr Electro είναι εδώ.

  line
  Από το 2000 μέχρι και σήμερα, κοντά σας να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρο…ανάγκη σας. Ηλεκτρολόγοι και Ηλεκτρονικοί έχουμε ειδικές λύσεις για τις διαφορετικές ανάγκες χώρων που μας προσφέρονται, και αυτό εξελίσσεται καθημερινά!!!
 • Δείτε τα νέα μας

  line
  Σας παρουσιάζουμε τα "ανεξήγητα" και περίεργα της νέας τεχνολογίας αλλά και απλούς τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα.Θα βρείτε σε μεγαλύτερη οθόνη και στην σελίδα media....Mr electro TV, στο YouTube
 • Ενώνουμε τις δυνάμειςμας

  line
  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χάρη στη χορηγία Ιδιωτών και Φορέων, εξασφαλίζει Νέα οικήματα , ικανά να γίνουν το σπίτι των παιδιών, που πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν από το περιβάλλον τους.


Προϊόντα Ηλεκτρολογικά & Ηλεκτρονικά - Πιέστε   ΕΔΩ 

Υπηρεσίες- Πιέστε   ΕΔΩ

Κοινωνικά & Νέα από όλη την αγορά - Πιέστε ΕΔΩ

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις – Πιέστε ΕΔΩ

Εγκυκλοπαίδεια όρων & Συμβόλων – ΠιέστεΕΔΩ 

home titlelogo new

Λίγα λόγια για εμάς

Με μακρόχρονη εμπειρία (από το 1984)  εμπνευστής των Mr. Electro υπήρξε ο Ηλεκτρολόγος αλλά και Ηλεκτρονικός Μιχάλης Μ. Ρίζος . Το 2000 συγκρότησε ένα δυνατό group  ειδικευμένων τεχνικών , που να μπορούσε να αντεπεξέλθει στις τότε απαιτήσεις της αγοράς  σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.

Σήμερα οι Mr Electro’s είναι πιο ανοδικοί , πιο κοντά στους πελάτες τους,  και πάντα έτοιμοι  να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ηλεκτρο… ανάγκη τους προκύψει .

Αυτό κατά τα λεγόμενα του εμπνευστή έγινε με «μια μαγική μίξη»  ατομικής επιχείρησης  και  εταιρικής πρακτικής. Με  αυστηρά επιλεγμένους ανθρώπους  κατάλληλα τοποθετημένους στον τομέα που θα μπορούσε ο καθένας τους να αποδώσει το ιδανικό αποτέλεσμα. Έτσι μπορούν ομαδικά αλλά και συλλογικά να  καλύψουν  όλο το φάσμα αναγκών σε ηλεκτρολογία, αλλά και της ηλεκτρονική εξέλιξη κατά το ζητούμενο.

Η εμπειρία και η δυναμική μας

Μιας τέτοιας μορφής ιδέα δεν θα μπορούσε να έχει ημερομηνία λήξης, αφού η εξέλιξη μας επαληθεύει στον τρόπο που έπρεπε να αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας,  και έτσι σταθήκαμε .

Σημερινός διάδοχος αυτής της ατομικής επιχείρησης ο κατά πολύ νεότερος (ο τότε βοηθός του)  Γιώργος Στεργιαρόπουλος που έδειξε με το παραπάνω  ικανός να αναλάβει την συνέχεια και διοίκηση των Mr. Electro.

Η εμπειρία του παλιού  και η δυναμική του νέου ,  μπόρεσε να  δώσει πολλούς μικρούς και μεγαλύτερους πελάτες,  μα όλους ευχαριστημένους από την πορεία του έργου τους αλλά και το τελικό αποτέλεσμα.

Αρχή  μας θα είναι πάντα η ασφάλεια η οικονομία και η αισθητική σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα εφαρμοσμένα ηλεκτρονικά κτηρίων καθώς και η συντήρηση αυτών.

 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να κερδίσουμε και εσάς

Στόχος μας να γίνουμε η απόλυτη λύση σε όλες τις ηλεκτρο ανάγκες ή και στην υλοποίηση των ιδεών σας .

Θα μας βρείτε παντού … με ένα τηλεφώνημα σας , ( e-mail ή ζωντανή επικοινωνία) προσφέρουμε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες μας !

Μαζί μας :

Μπορείτε να διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα με νέα και τεχνολογία !

Και για 24ωρη τεχνική υποστήριξη  επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας !

Θα χαρούμε να μας καλέσετε …

 

 

line
footer
Designed by Alekos Filippousis

Videos, Slideshows and Podcasts by Cincopa Wordpress Plugin